Kedai Online Cik Mira
Cik Mira
Now
Assalam sis. Nama saya...
Cik Mira
Cik Mira
Okay, apa yang Mira nak share ni nama dia Scrub Habbatus Sauda & Garam Bukit.
Untuk masalah jeragat, Mira berani jamin yang Scrub ni memang insyaAllah boleh hilangkan jeragat sis.

Proven dari raaamai pengguna Scrub ni.
Sis boleh tengok salah seorang testimoni bawah ni, sampai orang pun tegur kata jeragat dah hilang.
Jadi insyaAllah lepas ni sis pun boleh dapat hasil yang sama, tak perlu cover jeragat dengan make up lagi. ^_^

Tapi bukan tu je sis, sebab Scrub ni campuran 20 ramuan asli yang power2.

Jadi khasiat dia memang saaaangat banyak.

Bukan untuk jeragat je tau sis.
X
Maklumat Diri
Status
Terima kasih sis semua atas support selama ni. TQ TQ TQ!