Kedai Online Cik Mira
Cik Mira
Now
Assalam sis. Nama saya...
Cik Mira
Cik Mira
Okay, apa yang Mira nak share ni nama dia Scrub Habbatus Sauda & Garam Bukit.
Untuk masalah sis, Mira berani jamin insyaAllah Scrub ni boleh hilangkan masalah whitehead dan blackhead sis.

Sebab dah terbukti berkesan pada pengguna2 kami sebelum ni sis.
Sis cuba tengok salah satu testimoni bawah ni. Kulit dah macam kulit baby tu sis. Best kan? ^_^
Jadi insyaAllah sis pun boleh dapat hasil yang sama, kita bagi sis jadi flawless, okay? hehe.

Tapi yang buat Mira sendiri pun suka Scrub ni sebab dia ada 20 ramuan asli. Khasiat dia memang sangat3 banyak.

Tak terhad pada blackhead atau whitehead je sis.
X
Maklumat Diri
Status
Terima kasih sis semua atas support selama ni. TQ TQ TQ!